Vinyluxe Herringbone

Vinyluxe Herringbone

Vinyluxe Herringbone

Vinyluxe Herringbone

Een klassiek design dat weer helemaal van deze tijd is: visgraatvloeren. In SPC uitvoering kunnen deze vloeren eenvoudig zelf gelegd worden, zwevend of verlijmd aan de ondergrond. Vinyluxe herringbone heeft een basis van 4,5mm SPC en een vinyl toplaag met een extra dikke slijtlaag van 0,5mm. Van deze slijtvaste vloer met V-groef, uitgevoerd in natuurlijke houtdecors met diepe embossing, gaat u jarenlang genieten.

 

Vinyluxe Herringbone Birmingham Vinyluxe Herringbone Newcastle Vinyluxe Herringbone Oxford Vinyluxe Herringbone Leeds

SPC vinylvloeren

  • 100% watervast
  • Stoot- en krasbestendig
  • Geringe dikte: ideaal voor renovaties
  • Snelle en schone installatie: insnijden met een stanleymes en breken als gipsplaat
  • Zwevend te leggen of te verlijmen vaak over de bestaande vloer heen

SPC is een milieuvriendelijk en 100% recyclebaar product. De productie van SPC is een volledig circulair proces zonder afval en schadelijke uitstoot.

Aquastep Vloer

Installatie & afwerking

Vinyluxe vloeren, tegels en platen kunnen op iedere ondergrond die vlak, droog, drukbestendig en vrij van stof en vuil is, aangebracht worden. Voor een geluiddempende stabiele ondergrond bij zwevend leggen op de vloer dient de 1,5mm dikke Secura LVT click smart ondervloer gelegd te worden. In een vochtige omgeving wordt geadviseerd de vloer te verlijmen. Voor het verlijmen van de SPC producten op de vloer is er hybride polymeerlijm, verkrijgbaar in een emmer of een koker. Voor een goede hechting wordt eerst de ondergrond en de achterzijde van de platen ontvet. Voor het leggen van de Vinyluxe Herringbone vloeren wordt geadviseerd het Aqua-Step slagblokje te gebruiken.

Zoek een verdeler in uw buurt

      Interesse om dealer te worden?