HDM profileert Aqua-Step in partnership met KRC Genk

KRC Genk en HDM starten in het seizoen 2022-2023 met een nieuwe samenwerking. HDM zet met het nieuwe partnership ‘Aqua-Step’, de nieuwe collectie SPC producten voor de binnen- en buitenafwerking, in de kijker. Met HDM sluit er opnieuw een toonaangevend Limburgs bedrijf aan bij de business community van KRC Genk.

“Ik ben erg fier dat we deze nieuwe partner mogen verwelkomen bij onze club. Een bedrijf dat innoveert en investeert in eigen regio. Bovendien gelooft men bij HDM in de kracht van sportsponsoring wat ons alleen maar enthousiast maakt. Ik kijk ernaar uit om samen een succesverhaal te schrijven.”, zegt Stephan Poelmans, Strategic Partnership Manager KRC Genk.

Ann Schepers (CFO HDM): “KRC Genk is voor ons een gedroomde partner in de regio. Velen van ons volgen het team al jaren en hebben meegeleefd met de successen en in mindere tijden. We worden geïnspireerd door de inzet en toewijding van de club, met name ook richting de gemeenschap en de fans. We zien ernaar uit om het partnerschap te integreren in onze strategie en marketingbeleid.”

——————————————————————————————–

Over HDM

HDM N.V. produceert en distribueert vernieuwende en circulaire oplossingen voor binnen- en buitenafwerking. HDM is sinds 1989 gevestigd in het Belgische Peer en levert vanuit een magazijn van 18.000 m² producten in West-Europa. Als eerste in West-Europa gaat HDM het relatief nieuwe plaatmateriaal SPC, Stone Polymer Composite, produceren onder de merknaam Aqua-Step.  De eigenschappen 100% watervast, duurzaam, circulair, eenvoudige en snelle montage maken de Aqua-Step producten uitermate interessant voor vloeren, wanden en gevelbekleding.

Contactpersoon HDM

Corinne Angenent, Marketing Manager N.V. HDM

corinne.angenent@hdm.be / +31 6 51549170

Contactpersoon KRC Genk

Davy Vanhaen, Commercieel Directeur KRC Genk

Davy.vanhaen@krcgenk.be / 0490 428 896