Watervaste vloer voor in elke ruimte

Bent u op zoek naar een watervaste vloer voor in uw huis? Dan stellen wij u voor aan onze Aqua-Step producten. Deze vloeren kan u plaatsen in elke ruimte, ook in de badkamer. Daarnaast zijn de vloeren niet alleen waterdicht, maar ook geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in onderhoud. Aqua-Step is het product dat u zoekt! Met deze blog laten wij jullie kennis maken met onze Aqua-Step producten.

Vinyluxe Plank

De Vinyluxe Plank is watervast én sterk dankzij de massieve SPC kern. De vloer heeft een slijtlaag die bescherming biedt tegen slijtage, vlekken en krassen. Een goede oplossing voor als u huisdieren of energieke kinderen in huis heeft rondlopen. Er is weinig loopgeluid dankzij de geluidsabsorberende kwaliteiten, ideaal voor in de woonkamer of keuken. Daarnaast kan u deze vloer gemakkelijk zwevend leggen of volvlaks verlijmen.

 

Vinyluxe Herringbone

Het klassieke design: de visgraatvloer. Deze vloer is en blijft een trend om te hebben in huis. Het kan eenvoudig zelf gelegd worden, zwevend of verlijmd aan de ondergrond. Met een basis van 4,5 mm SPC en een vinyl toplaag met extra dikke slijtlaag van 0,5 mm, heeft u jarenlang genot van uw vloer. De Vinyluxe Herringbone is een aanrader voor in de woonkamer, maar het motief kan in heel uw huis een mooi resultaat bieden.

 

Vinyluxe Supreme

Als u voor een Vinyluxe Supreme vloer kiest, dan kiest u voor een topkwaliteit SPC vloer. De vloer is uitgevoerd met een V-groef aan de 4 zijden. De Vinyluxe Supreme bestaat uit enkele mooie houtdecors, die sfeer en klasse in heel het huis halen. Deze vloer staat mooi in de woonkamer, slaapkamer, keuken én badkamer. De panelen hebben een basis van 4,5 mm SPC en een vinyl toplaag met een extra dikke slijtlaag van 0,5 mm. De planken zijn langer dan die van de Vinyluxe Plank.

 

Aqua Click Tiles (XL)

De Aqua Click Tiles met een dikte van 4 mm zijn ideaal bij renovaties. In de meeste gevallen plaatst u de panelen over een bestaande vloer. Ze zijn ook geschikt voor nieuwbouw. De Aqua Click Tiles zijn volledig waterdicht, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in onderhoud. De panelen zijn niet alleen ideaal in de badkamer, maar ook in de keuken, woonkamer, …, overal waar geknoeid mag worden. De Aqua Click Tiles worden het meest gebruikt in de badkamer. Dit door het groot formaat en tegelvorm motief, wat niet enkel voor hygiëne zorgt maar ook voor een mooie look.

 

Aqua-Step XL

Voor wand en vloer! De Aqua-Step XL zijn grote SPC platen die geschikt zijn voor zowel vloer als wand. De panelen hebben een klikverbinding aan de lange zijden en zijn recht afgezaagd aan de korte zijde. Het materiaal is watervast en dus ideaal voor in de badkamer. De Aqua-Step XL platen zijn makkelijk op maat te snijden met een stanleymes. Zo plaatst u de vloer stof- en geluidsvrij!