VLOG

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 1

In 2022 gaan we een samenwerking aan met Team DSM, waarbij het centrum hernoemd werd naar het ‘Aqua-Step Keep Challenging Center’. Het centrum combineert een woonomgeving met een hoogwaardig ondersteuningsnetwerk om zowel de ontwikkeling van de atleet als de samenwerking te optimaliseren. De meerderheid van de renners die op dit moment op de campus wonen zijn begin twintig en Team DSM heeft de ambitie om “de eerste renners die op dit moment in het Aqua-Step Keep Challenging Center verblijven naar de Tour de France te brengen tegen 2025”.
in een serie van 7 vlogs vertellen we je er alles over!

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 2

Veel actie in het Aqua-Step Keep Challenging Center. De renners zijn hier hard aan het trainen voor de voorjaarsklassiekers. Casper van Uden is een van hen, kom meer te weten over zijn trainingsroutine.

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 3

Hoe ervaart de Canadese amazone Leah Kirchmann het wonen en trainen in het Aqua-Step Keep Challenging Center? Ze was een van de eerste bewoners van het centrum toen het in 2019 werd geopend, ze vertelt je er alles over in Aflevering 3.
In Aflevering 4 nemen we een sneak peek in de keuken van het Aqua-Step Keep Challenging Center.

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 4

In het Aqua-Step Keep Challenging Center worden de renners ook begeleid in het kiezen van de juiste voeding voor een optimale prestatie. Jonge talenten Enzo Leijnse en Elise Uijen leggen je uit hoe dat in zijn werk gaat.

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 5

In het Aqua-Step Keep Challenging Center staan training en gezond eten natuurlijk hoog in het vaandel. Maar het is net zo belangrijk om een fijne plek te hebben waar je kunt uitrusten en op jezelf kunt zijn. Daarom hebben de renners hun eigen appartement. De Australische belofte Patrick Eddy deelt hier zijn ervaring!
Duurzaamheid? Check! Bekijk aflevering 6 voor nog meer interessante weetjes.

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 6

In de vorige vlogs hebben we veel gezien over hoe het Aqua-Step Keep Challenging Center werkt voor de renners. Maar hoe duurzaam is dit centrum eigenlijk? Onze Aqua-Step collega’s Lisa en Ralph hebben een aantal interessante weetjes voor je.
Wie of wat is Aqua-Step en wat is het verband tussen Aqua-Step en Team DSM? Bekijk onze laatste aflevering voor alle antwoorden.

Aqua-Step Keep Vlogging Episode 7