Deze vloer is 100% waterbestendig

Op zoek naar een vloer die u overal in huis kan plaatsen? Of wilt u uzelf wat wijzer maken over onze waterbestendige vloeren en wanden? Hier geven wij u meer uitleg over ons Aqua-Step assortiment.

Waterbestendige vloer in huis

Een waterbestendige vloer en wand zijn handig in heel het huis. Waarom? Als u doucht of een bad neemt dan spetteren er vaak druppels tegen de muren en op de grond. Of u geeft een feestje en iemand morst drank op de vloer of de keuken dampt aan tijdens het koken. Waterbestendige vloeren zijn in al deze situaties de ideale oplossing. Dacht u aan waterbestendig laminaat? Dan hebben wij een beter alternatief: onze waterbestendige vloeren zijn gemaakt van SPC. Wat? SPC, ofwel Stone Polymer Composite, is een composiet van calcium carbonaat en PVC. De panelen hebben een rigide, massieve plaat, die stabiel, sterk en stootvast is.

Deze vochtbestendige vloer kan u dus in heel het huis plaatsen omdat deze 100% waterproof is. Zo’n vloer is ideaal voor in de hal, badkamer, keuken, woonkamer, … Doordat de panelen uit 100% watervast materiaal en een stevige klikverbinding bestaat, krijgt het vocht geen kans om in de naden of vloer te trekken. Gemorst op de keukenvloer? Geen probleem. Zo is een vochtige dweil vaak al voldoende. Heeft u te maken met hardnekkige vlekken? Dan zijn de panelen met wat water, zeep en eventueel een schrobborstel zo weer schoon.

Assortiment waterbestendige vloeren en wanden

In ons assortiment hebben wij de Aqua Click Tiles (XL), Aqua Click Tiles Colors, Vinyluxe Herringbone, Vinyluxe Plank, Vinyluxe Colors en Vinyluxe Supreme. Onze waterbestendige vloeren zijn verkrijgbaar in hout- en steendecors.

Waterbestendige vloeren in houtdecor

Een houten vloer brengt sfeer en gezelligheid de kamer binnen. Bovendien geeft het uw woning een authentieke en natuurlijke touch. Helaas is een houten vloer of laminaatvloer niet altijd ideaal in een vochtige ruimte. Denk maar aan de badkamer of keuken. Hier hebben wij de oplossing voor! Onze Vinyluxe vloeren hebben een mooi houtdecor inclusief een voelbare houtnerf, maar zijn 100% watervast dankzij de SPC kern en het vinyl oppervlak. Een badkamer in houtlook? Check!

Waterbestendige vloeren en wanden in betonlook

Een betonlook vloer en wand brengt een moderne en industriële sfeer in een kamer. Hiermee maakt u een statement in huis. Onze Aqua Click Tiles (XL) zijn hiervoor een goede keuze. Deze panelen zijn geschikt voor zowel vloeren als wanden. De Aqua Click Tiles (XL) zijn ook ideaal bij renovaties omdat u de panelen gemakkelijk over een bestaande wand of vloer kan installeren.

Toepassing waterbestendige vloer

De SPC vinyl vloeren hebben een klikverbinding waardoor ze gemakkelijk zelf te leggen zijn. Ook sluiten de panelen nauw op elkaar aan dankzij de klikverbinding waardoor er geen sprankeltje vocht tussen de naden kan kruipen. Bovendien zijn deze vloeren geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Kenmerken vochtbestendige vloer

De onderscheidende kernmerken van de Aqua-Step panelen:

  • 100% waterproof
  • Stoot- en krasbestendig
  • Geringe dikte: ideaal voor renovaties
  • Snelle en schone installatie: met een stanleymes insnijden en breken als gipsplaat
  • Zwevend leggen of verlijmen over bestaande vloer of wand heen

Waarom zou u nog voor onze Aqua-Step panelen kiezen? De productie van SPC is een volledig circulair proces zonder schadelijke uitstoot en afval.

Wilt u ons volledig assortiment bekijken? Klik dan HIER!