Daarom is Aqua-Step SPC de ideale keuze!

Steeds meer mensen verkiezen volledig waterdichte, geluiddempende en onderhoudsvriendelijke vloeren om hun woning mee aan te kleden. Deze keuze kunnen we bij Aqua-Step alleen maar aanmoedigen, want onze producten passen perfect in dat plaatje. Wij leggen je graag uit waarom Aqua-Step SPC producten de ideale keuze zijn voor bij jou in huis.

SPC vinyl vloeren voor de aankleding van je woning

Zoals je hierboven kan zien, hebben we voor elke ruimte en woonstijl een vloer voor een optimaal wooncomfort. Zo passen de Aqua Click Tiles bijvoorbeeld in een modern en strak interieur, terwijl de Vinyluxe Supreme panelen een prima oplossing zijn voor een landelijke woonstijl. Wil je een badkamer in authentieke houtlook? Of een keuken met een industriële betonvloer, met onze waterbestendige panelen en tegels kleed je de kamer op maat aan.

Naast een stijlvolle uitstraling speelt de kwaliteit en levensduur uiteraard ook een belangrijke rol. Daarom zijn deze vloeren voorzien van een sterke SPC kern met een vinyl toplaag waardoor je jarenlang kan genieten. Bovendien is functionaliteit is een belangrijk begrip bij Aqua-Step. Zo zijn de panelen en tegels gebruiksvriendelijk, eenvoudig in onderhoud en geluiddempend.

Volledig waterdichte vloer

Knoeien tijdens het koken of een glas omstoten in de woonkamer, een ongelukje is snel gebeurd. In dit geval zijn de Aqua-Step panelen de perfecte oplossing. Dankzij het 100% watervaste materiaal en stevige klikverbinding krijgt het vocht geen kans om in de vloer of naden te trekken. Hierdoor zijn onze SPC tegels en panelen in beton- en houtlook ook interessant voor in de badkamer. Bovendien zijn ze geschikt om over een bestaande vloer heen te monteren. Ideaal dus bij de renovatie van je badkamer, slaapkamer of keuken. Een allround product in je woning? Check!

Daarnaast zijn de SPC tegels kras- en slijtbestendige dankzij hun hightech (embossed) toplaag uit vinyl. Zo ontstaan er geen krassen wanneer je hond over de vloer rent of jij met je bureaustoel schuift. Aqua-Step producten kunnen tegen een stootje.

Een geluiddempende vloer voor jouw huis

Bij Aqua-Step vinden we wooncomfort uitermate belangrijk en geluidsoverlast beperken we daarom ook graag tot een minimum. De SPC tegels en panelen in combinatie met een goede ondervloer zorgen voor een optimale geluiddemping en reduceren loopgeluid. ’s Nachts opstaan voor een late night snack zonder dat iemand je hoort? We got your back!

Hygiënisch én eenvoudig in onderhoud

De look & feel is uiteraard belangrijk en om die looks goed te behouden op lange termijn hebben we ervoor gezorgd dat de panelen makkelijk te onderhouden zijn. Zo houd je de vloer in topconditie door enkele keren per week te stofzuigen. Dankzij de watervastheid kan je de vloer ook met water en zeep intensief schoonmaken, maar doorgaans is een vochtige dweil voldoende.

Een complete afwerking

Ten slotte hebben we bij Aqua-step verder gedacht dan alleen vloeren. Zo vinden wij het belangrijk dat het totaal plaatje klopt en beschikken we ook over bijpassend lijstwerk in hetzelfde decor als jouw vloerpanelen of witte (overschilderbare) plinten.

Daarnaast kan je onze Aqua Click Tiles gebruiken tegen de wand, hebben we bijpassende vensterbanken, lijstwerk en vind je binnenkort zelfs Xterior boards voor de gevel in ons assortiment. Op deze manier zorgt de gepaste afwerking voor een perfect geheel!

Duurzame productie van SPC vinyl vloeren

De productie van onze panelen en tegels is een circulair proces zonder afval en schadelijke uitstoot. Bovendien is SPC milieuvriendelijke en 100% recyclebaar. Hierdoor draag jij ook jouw duurzame steentje bij in de bouw of renovatie van jouw woning.

Dit alles maakt van Aqua-Step dé ideale keuze voor een nieuwe ruimte of een renovatie. Wil je ons volledig assortiment leren kennen? Klik dan HIER!

Verder hebben we ook interessante socials waarin we verfrissende content delen. Wist je zelfs dat we partner zijn van een wielerploeg?