AQUA-STEP NEW GENERATION

SPC vinyl producten voor vloeren en wanden

Aqua-Step heeft een uitgebreide collectie vloeren op basis van SPC vinyl. Kenmerk van deze vloeren is dat ze volledig waterdicht zijn, geluiddempend, hygiënisch én eenvoudig in het onderhoud.

Vinyluxe Plank | Vinyluxe Supreme | Vinyluxe Herringbone | Vinyluxe Colors | Aqua Click Tiles (XL) | Aqua Click Colors | Aqua-Step XL | Aqua-Step Boards | Xterior Board | Window Sills | Edge banding | Profiles

Vinyluxe

SPC vinylvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in huis. Ze zijn watervast en, dankzij de massieve SPC kern, heel sterk. De verzegelde hightech toplaag geeft bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. De fijne bedrukking van de decoratielaag zorgt voor prachtige natuurgetrouwe decors.

Vinyluxe Plank

SPC vinylvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in huis. Ze zijn watervast en, dankzij de massieve SPC kern, heel sterk. De verzegelde vinyl toplaag van een Vinyluxe vloer heeft een slijtlaag die bescherming biedt tegen slijtage, krassen en vlekken. De warme houtdecors zien en voelen natuurlijk door de diepe embossing in het oppervlak. Dankzij de geluidsabsorberende kwaliteiten is er weinig loopgeluid.

Vinyluxe Birmingham
Vinyluxe Supreme

Vinyluxe Supreme

Met de keuze voor een Vinyluxe supreme vloer, kiest u voor een topkwaliteit SPC vloer. De extra lange planken hebben een basis van 4,5mm SPC en een vinyl toplaag met een extra dikke slijtlaag van 0,5mm. Uitgevoerd met een V-groef aan 4 zijden in houtdecors met ‘embossing in register’ (de embossing volgt de houtnerf) haalt u klasse en sfeer in huis.

 

Vinyluxe Herringbone

Een klassiek design dat weer helemaal van deze tijd is: visgraatvloeren. In SPC uitvoering kunnen deze vloeren eenvoudig zelf gelegd worden, zwevend of verlijmd aan de ondergrond. Vinyluxe herringbone heeft een basis van 4,5mm SPC en een vinyl toplaag met een extra dikke slijtlaag van 0,5mm. Van deze slijtvaste vloer met V-groef, uitgevoerd in natuurlijke houtdecors met diepe embossing, gaat u jarenlang genieten

Aqua-Step New Generation Vinyluxe Herringbone
Vinyluxe Colors

Vinyluxe Colors

De Vinyluxe colors vloeren tonen de nieuwste ontwikkelingen in oppervlakte technologie: SolidPaint. Dit duurzame oppervlak geeft uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken, en is zowel ultra matte als in hoogglans beschikbaar. Uitgevoerd in diverse uni-tinten is Vinyluxe colors dan ook de juiste keuze voor liefhebbers van bijvoorbeeld een strak industrieel design.

Aqua Click Tiles (XL)

Gemakkelijk renoveren: Door de geringe dikte zijn Aqua Click tegels ideaal bij renovaties, waar ze in veel gevallen over de bestaande vloer of wand heen geplaatst kunnen worden. Maar ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor nieuwbouw. Met de klikverbinding zijn ze op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of, zoals ook bij wanden, te verlijmen aan de ondergrond. Met een SPC basis en vinyloppervlak zijn ze volledig watervast en kunnen ze overal in huis toegepast worden, ook in de badkamer en keuken.

Aqua Click Tiles
Aqua Click Tiles Colors

Aqua Click Tiles Colors

De Aqua Click Tiles colors tegels hebben een SolidPaint oppervlak. Deze hightech toplaag heeft een prachtige hoogglans of ultra matte uitstraling en geeft uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. Uitgevoerd in diverse uni-kleuren zijn de tegels, die in 2 formaten beschikbaar zijn, ideaal voor het renoveren van wanden en vloeren.

Aqua-Step XL

Aqua-Step XL zijn grote SPC platen die geschikt zijn voor zowel vloeren als wanden. De platen hebben een klikverbinding aan de lange zijde en zijn recht afgezaagd aan de korte zijde. De platen worden verlijmd aan de ondergrond. Dankzij het grote formaat worden oppervlakken snel en vrijwel naadloos afgewerkt. Ze zijn bestand tegen water en daarom ideaal voor alle omstandigheden. Voor wand en vloer.

Aqua-Step XL
Aqua-Step Boards

Aqua-Step Boards

De Aqua-step boards zijn recht afgezaagde grote platen. Dankzij de watervastheid zijn ze geschikt voor wanden overal in huis, inclusief de badkamer, keuken, en kelder.

Xterior Board

Aqua-Step Xterior board
Aqua-Step Window Sills

Aqua-Step Vensterbanken

De Aqua-Step vensterbanken hebben een moderne rechte afronding en zijn, door de geringe dikte van 5mm, ideaal voor renovaties. Ze zijn eenvoudig op maat te zagen en af te werken met bijpassend zelfklevend kantenband.

Aqua-Step profiles

Profielen