Aqua Click Tiles (XL)

Aqua Click Tiles (XL)

Aqua Click Tiles (XL)

Gemakkelijk renoveren: door de geringe dikte zijn Aqua Click tegels ideaal bij renovaties, waar ze in veel gevallen over de bestaande vloer of wand heen geplaatst kunnen worden. Maar ze zijn uiteraard ook heel geschikt voor nieuwbouw. Met de klikverbinding zijn ze op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of, zoals ook bij wanden, te verlijmen aan de ondergrond. Met een SPC basis en vinyloppervlak zijn ze volledig watervast en kunnen ze overal in huis toegepast worden, ook in de badkamer en keuken.

 

ACT Norwich ACT Brighton ACT Dover ACT Aberdeen ACT Glasgow ACT Dundee ACT Dublin ACT Nottingham ACT Glasgow

Aqua Click Tiles

  • 100% watervast
  • Stoot- en krasbestendig
  • Geringe dikte: ideaal voor renovaties
  • Snelle en schone installatie: insnijden met een stanleymes en breken als gipsplaat
  • Zwevend te leggen of te verlijmen vaak over de bestaande vloer heen

SPC is een milieuvriendelijk en 100% recyclebaar product. De productie van SPC is een volledig circulair proces zonder afval en schadelijke uitstoot.

Aqua-Step XL Norwich

Installatie & afwerking

Aqua-Step panelen, tegels en platen kunnen op iedere ondergrond die vlak, droog, drukbestendig en vrij van stof en vuil is, aangebracht worden. Voor een geluiddempende stabiele ondergrond bij zwevend leggen op de vloer dient de 1,5mm dikke Secura LVT click smart ondervloer gelegd te worden. In een vochtige omgeving wordt geadviseerd de vloer te verlijmen. Voor het verlijmen van de SPC producten op de vloer of wand is er hybride polymeerlijm, verkrijgbaar in een emmer of een koker. Voor een goede hechting wordt eerst de ondergrond en de achterzijde van de platen ontvet.

Zoek een verdeler in uw buurt

      Interesse om dealer te worden?