Aqua Click Tiles Colors

Aqua Click Tiles Colors

De Aqua Click Tiles colors tegels hebben een SolidPaint oppervlak. Deze hightech toplaag heeft een prachtige hoogglans of ultra matte uitstraling en geeft uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. Uitgevoerd in diverse uni-kleuren zijn de tegels, die in 2 formaten beschikbaar zijn, ideaal voor het renoveren van wanden en vloeren.

 

Aqua-Step panelen, tegels en platen

  • 100% watervast
  • Stoot- en krasbestendig
  • Geringe dikte: ideaal voor renovaties
  • Snelle en schone installatie: insnijden met een stanleymes en breken als gipsplaat
  • Zwevend te leggen of te verlijmen vaak over de bestaande vloer heen

SPC is een milieuvriendelijk en 100% recyclebaar product. De productie van SPC is een volledig circulair proces zonder afval en schadelijke uitstoot.

Aqua-Step XL Norwich

Installatie & afwerking

Aqua-Step panelen, tegels en platen kunnen op iedere ondergrond die vlak, droog, drukbestendig en vrij van stof en vuil is, aangebracht worden. Voor een geluiddempende stabiele ondergrond bij zwevend leggen op de vloer dient de 1,5mm dikke Secura LVT click smart ondervloer gelegd te worden. In een vochtige omgeving wordt geadviseerd de vloer te verlijmen. Voor het verlijmen van de SPC producten op de vloer of wand is er hybride polymeerlijm, verkrijgbaar in een emmer of een koker. Voor een goede hechting wordt eerst de ondergrond en de achterzijde van de platen ontvet.

Zoek een verdeler in uw buurt

      Interesse om dealer te worden?